Bellavista Perú 🇵🇪 105

3 maart 2025 - Miraflores, Peru

Lekker uitgeslapen, tot 8u a.m en ja gisterenavond uitgegaan gaan dansen en drinken in Roxy te Barranco, is een restaurant enkel kip kan je er krijgen, maar om 20u is er live orkest👍na de lekkere pisco sour en pina collado was het een leuke avond. Vandaag staat er op het programma een bezoekje aan Megaplaza , waar we zoeken naar een beetje schaduw, want de temperaturen gaan hier weer flink omhoog, la punta was optie 1 maar met al dat volk, en de laatste dag vakantie is het daar koppen lopen, dus maar naar een open winkelcentrum, eerst bezoekje breng aan La luche, ja een mens moet eten hé, een broodje met pollo a la brasa en een limonade met ananas, Orange en hierbabuena, maar o zo lekker, en vooral gezond. Na de nodige pina collado crème glace en wat rondgelopen in het toch mooie Megaplaza, tijd om te zien waar we terug een combi kunnen nemen terug richting Fawcett, voor een 2,5 soles per persoon, mag je niet klagen. Dan even rond gewandeld in de opnieuw geopende Mall plaza, er was geen instortingsgevaar meer. Na deze frisse wandeling tijd om rustig naar huis te wandelen, samen in het gezelschap van Christian, Adell en Gladys die net zoals wij op het punt stonden om huiswaarts te keren. pffff eventjes wat tv kijken, de finale damesvolleyball in Lima. En dit was het weer voor vandaag in deze warme week , vanaf morgen koelt het af naar 27 graden, maar het weerbericht spreekt over een nieuwe hittegolf volgende week, dus hier telt maar één ding drinken en smeren met zonnecrème. Allee ik zou zeggen tot morgen voor een nieuw avontuur.

1. Lieve De Pelsmaker:
    Wat een plezierig leven 💃🕺
  2. Elisa Wauters:
    Wat een leven
  3. Aerts yvonne:
    Picobello 👍
  4. Monique Janssens:
    3 maart 2025
    Dat noemen ze leven gelijk ne god in Peru.