Bellavista Perú 🇵🇪110
Goedemorgen het was deze dag rustig, even naar de plaatselijke markt geweest om wat fruit en groenten te gaan halen, vrouwtje had voor mij lekker Belgisch gekookt, was iets nieuws voor mij met name frietjes met snijboontjes en wortelschijfjes en kip en bij de frietjes mocht natuurlijk gene pickles mankeren hé. Dan tegen de middag even bekomen van de hitte hier, buiten gaan was geen optie, veel te warm. Dan maar een lekker softijsje naar binnen gewerkt. Wat tv kijken tegen de avond als de zon wat minder schijnt naar de bakker voor de pan Francés te gaan halen, dit keer 9 pan francés en 6 ciabatta ‘s degene die we niet opeten gaan de diepvries in tot morgen, even op de ovenplaat leggen op 180 graden en ze komen krakend vers uit de oven. En voor de prijs moeten we het zeker niet laten 5 soles of 1€25 😂 Morgen ga ik nog eens Kip Hawaï salade maken, en dat gaat smaken met de ciabatta’s. Morgen met mijn vrouw even langs Bellavista naar de municipalidad of noem het maar het districthuis. En ik geloof dat we langs Minka ook zullen passeren, maar daarover lees je morgen wel meer over, tot zover voor vandaag, en morgen verdere avonturen🇵🇪🥰
Aerts yvonne:11 maart 2025👍 😄