Bellavista Perú 🇵🇪 113
Goedemorgen lieve vrienden, we leven momenteel in een belegerde stad, overal politie en soldaten in het drukke straatbeeld, de noodtoestand is hier afgekondigd na de vele moorden hier in Lima, op 1 dag 4 slachtoffers, op elke hoek kan het gevaar toeslaan, moeten we nu ganse dagen thuiszitten, nee hoor het leven gaat hier gewoon zijn gangetje, elke dag op het nieuws, nieuwe berichten van moorden links en rechts, waar wij wonen is het noch tamelijk rustig, ‘s avonds wel veel passage van politievoertuigen, en ja je opsluiten heeft ook niet veel zin, natuurlijk gaan we niet in de gevaarlijke buurten hier maar toch proberen we daags toch boodschappen te doen en ons wat te ontspannen, gisteren donderdag ikke met mijn vrouwtje een deugddoende ffttt bij inhu hun massage laten doen, mijn lichaam kraakte langs alle kanten en das nu al een pak minder. En vandaag gaan we op uitstap met Patricia haar broer en nog enkele familieleden naar buitenverblijf in Lima, hotel vol Pensión dus drinken en eten a volonté😂😂 de foto’s volgen later , omdat ik om de 50 dagen maar tot 500 foto’s mag uploaden. Dus uw geduld zal beloond worden. Zo dadelijk nog even langs de mercado en zien wat voor lekkers Evelyn gemaakt hebt, ja een mens moet nu ook dagelijks eten hé, maar ja temperatuur is wat draaglijker met zo een 23 graden in de schaduw. En zo vertrekken we om 15u voor een rit van 2uur???aangekomen in La pueplo, in België noemen ze dat centerparcs👍 voor meer info kijk even mee naar https://www.facebook.com/share/1BzYgXoKey/?mibextid=wwXIfr👍 aangekomen kijken waar we gaan slapen vannacht, na dit te weten tijd om onze buik rond te eten met allerlei Peruaanse gerechten, en ja met zo een bandje aan vol pension eten en drinken a volonté. We gaan ons eens driedaagse laten gaan, hoop dat ze genoeg pisco hebben😂😂goed gedanst, gedronken en vooral goed gegeten, tijd om ons bed te zoeken, tis al 2u ‘s morgens, de wekker ingesteld op 8u voor een verkwikkende morgend en klaar om aan de ontbijttafel aan te schuiven.Hoe dat verloopt lees je morgen wel, voor nu een goede nachtrust voor ons en voor jullie een goede morgen gewenst.
Aerts yvonne:23 maart 2025👍 😄
Monique Janssens:23 maart 2025Leuk genieten maar 😛😜🤪