Bienvenido Bélgica 🇧🇪 11
18 februari 2025 - Antwerp, België
5u en al wakker op deze laatste dag in België, waarschijnlijk de drang om terug naar Peru te vertrekken, toch nog even de ogen kunnen sluiten en om 8u opgestaan,dan maar beginnen met het dagelijks ritueel een goei tas koffie. Oei vrouwtje de was gedaan om morgen te vertrekken propertjes, maar moet nu wel in pyjama de dag doorbrengen, en ik wou nog eens de stad in gaan, zal voor een andere keer zijn in Augustus. Dan maar wat tv kijken, de laatste 3 afleveringen van Shalom Allemaal. Voila das ook weeral gebeurd, sebiet Amaru aan de school gaan halen en brrr ‘‘t is weer koud hoor, vrouwtje zal een warme trui en jas nodig hebben. Nog gauw het avondeten klaar maken, en dan wat ontspanning, valiezen staan klaar, nog juist het witloof morgenvroeg in de koffers stoppen en om 5u55 tram 2 naar Centraal Station om daar de trein te nemen naar Schiphol om 6u45, dan om 11u40 vlieger op naar Lima waar we tegen 18u10 landen, het is hier in België dan wel 00u10, maar ja Wijnegem ginder 6 uurtjes vroeger, in de zomer in België is het 7 uur verschil, dat weten jullie ook weeral hé. Dit was men laatste verhaal in België 🇧🇪 het volgende verschijnt morgen of overmorgen vanuit Lima Perú 🇵🇪. Hou jullie gezond en tot gauw, adios👍😍

Geniet nog van de laatste avond met de familie en de kleine gasten.
Tegen dat ge terugkomt in augustus zijn die weeral een halve kop gegroeid 😂,
Ik wacht met spanning af naar het volgende verhaal, waarschijnlijk geschreven in zalige zomertemperaturen waar wij alleen maar jaloers van kunnen zijn.
Het beste en tot weldra hé......daag.
Ik kijk ernaar uit om uw volgende blog te lezen.Tot in augustus.Groetjes van ons allemaal en tot snel.